spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeJohn McCain îngrijorat de includerea lui Steve Bannon în Consiliul Național de...

John McCain îngrijorat de includerea lui Steve Bannon în Consiliul Național de Securitate: Trump dă apă la moară ISIS

-

Ordinul executiv al președintelui american Donald Trump de a interzice intrarea în SUA a cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane este „derutant” și ridică câteva semne de întrebare, a declarat duminică senatorul american John McCain, citat de Reuters.

- Reclama -

McCain s-a declarat „îngrijorat” de includerea fostului șef de campanie al lui Trump, Steve Bannon, actual consilier principal al președintelui american, în Consiliul Național de Securitate al SUA. McCain a apreciat că aceasta reprezintă „o abatere radicală de la (normele de organizare ale oricărui) consiliu național de securitate din istorie”.

„A fost un proces foarte derutant”, a declarat la emisiunea „Face the Nation” de la CBS republicanul McCain, președinte al Comisiei pentru Servicii Armate din Senatul SUA. McCain a apreciat că efectele ordinului executiv al lui Trump în privința imigrației „vor oferi probabil ISIS (Statul Islamic), în unele domenii, (mai mult material de) propagandă” și s-a întrebat de ce printre țările vizate de ordin se numără și Irakul, unde forțele americane luptă alături de trupele irakiene împotriva Statului Islamic.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...