spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDezvaluiriJocul lui Coldea în scandalul Protocoalelor secrete

Jocul lui Coldea în scandalul Protocoalelor secrete

-

Fostul lider al PSD, Marian Vanghelie, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că generalul Florian Coldea ar fi livrat consilierului premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, protocoalele secrete semnate de SRI și Parchetul General pe care acesta le-a publicat pe facebook și au creat un imens scandal public.

Coldea a dat comanda pentru a ieși acest protocol în public și pentru a-i crea o problemă șefului SRI Eduard Hellvig, a susținut Vanghelie.

- Advertisement -

Vanghelie a mai afirmat că generalul Florian Coldea ar încerca destabilizarea SRI și un atac la actualul director Eduard Hellvig, dar că acesta nu ar avea șanse de reușită.

Fostul lider PSD a mai declarat că scandalul protocoalelor ar fi fost creat de Florian Coldea, care la vremea aceea era prim adjunct al directorului SRI. El a acuzat guvernele PSD că nu au anulat ordonața de urgență a guvernului Dacian Cioloș din 2016 inițiată de ministrul justiției de la aceea vreme, Raluca Prună, care dădeau puteri sporite SRI în urmărirea penală.

- Advertisement -

Marian Vanghelie l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea că ar fi închis ochii la ordonanța de urgență a lui Cioloș și Prună pentru a-și negocia procesele.

Unele surse din presă acreditează ideea că fostul general Florian Coldea ar lucra acum pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, dar aceste informații nu au fost confirmate oficial.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img