spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriJihad pe pagina lui Rareș Bogdan după ”împăcarea” cu Gușă: Te faci...

Jihad pe pagina lui Rareș Bogdan după ”împăcarea” cu Gușă: Te faci iar de kk. Ceva e putred la mijloc! Replica lui RB: De ce aș fi sirijat de cineva?

-

Pe pagina de facebook a lui Rareș Bogdan cele mni multe comentarii sunt negative după anunțul împăcării cu Cozmin Gușă și reluarea emisiunii de la Realitatea Tv. Inițial Bogdan anunțase că va relua emisiunea cu aceiași invitați, dar mai apoi în cursul nopții Oana Stănculescu și Oreste Teodorescu au anunțat că renunță de bună voie și că de fapt decizia lor era luată mai de mult deoarece postul Realitatea TV ar fi făcut înțelegeri subterane pe care cei doi nu le-au detaliat însă.

Deci noi să credem că ei se retrag singuri, nu cred asta! E un mod elegant de a ieși din mizeria asta! Domnule Rareș Bogdan, fanii d-voastra vor taxa dur acest lucru! Ceva e putred la mijloc!,D a comentat Lia Vasiliu.

- Advertisement -

Rares Bogdan, cand ati ajutat PSD sa ajunga la guvernare, ati fost corect? Cand ati fost contra referendumului cerut de popor, tot corect ati fost? Dumneavoastra chiar credeti ca noi suntem tampiti si nu vedem ce fel de om sunteti? Nu va e rusine sa ne mintiti in fata?, a afirmat Florina Petre.

Ai greșit,iar jocul greșeala așteaptă,chiar și “Jocuri de putere”.Trist, a scris Silvia Constantinescu.
Sunteti constient ca veti ramane fara public, nu ? Adica va intoarceti in albia de porci a lui Gusa si punct ? S-o credeti dumneavoastra ! Peste 3 luni chiar ca o sa fiti dat afara pe bune ca nu o sa aveti audienta !  Chiar asa nu aveati bani de paine pana se iveste ceva rezonabil ? Publicul v-a dat putere nu sa negociati cu Gusa ci sa va cautati alt drum M-ati dezamagit complet, afirmă Palmes Ciprian. 
Spune mai bine adevarul,e cea mai buna minciuna..Pastia ramane,cei doi ai tai dispar si tu ramai ,exact invers de cum ziceai..altfel te faci iar de kk, îi transmite Daniel Raicu lui Rareș Bogdan.
Rares, parcă spuneai că fără Oana și Oreste nu te mai întorci. Acum văd că te-ai întors. Care e explicația?, a comentat Lazăr Silviu.
Realizatorul a încercat să explice dar fără succes: Smalberger Samuel dar e unde aveti aceasta idee in minte? Nu inteleg. De ce as fi sirijat de cineva? (n.red- exprimarea îi aparține lui Rareș Bogdan)
Să ne revenim din buimăceală 🙄În orice caz din tot acest scandal cea mai satisfăcută a ieșit Denisa Rifail care era să-și dea duhul în direct de atâtea țipete că nu-ți ceri scuze de la ea…e bine că ați satisfăcut-o pe Denisa ca un adevărat bărbat… ca să se mai poată fota cu Codrin Ștefănescu ca invitat de onoare la Realitatea Tv ( alias Partid)…e bine dl Rareș Bogdan…e bine, a opinat Marin Morea.
Daca credibilitatea unui realizator de emisiune sta in invitatii sai atunci nu este un bun prezentator. Iar daca Oana si Oreste sunt singurii romani corecti, cinstiti si anti-ciuuma rosie din Romania e grav, FOARTE grav, a comentat un alt forumist.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img