spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeJandameria: Protestul din Piața Victoriei este ilegal

Jandameria: Protestul din Piața Victoriei este ilegal

-

Jandarmeria Capitalei anunță că pentru organizarea manifestației din Piața Victoriei nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare și precizează că în spațiul public au apărut mai multe informații false referitor la numărul jandarmilor trimiși în zonă, relatează Mediafax.

- Reclama -


„Pentru organizarea acestei manifestații nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunțată pe rețelele de socializare, în mediul online și în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea și liniștea publică și va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfășurării acestei manifestații. Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituțiilor publice, folosirea drumurilor precum și celelalte activități cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei, remis MEDIAFAX.
Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei transmit că în spațiul public au circulat mai multe informații și știri false cu privire la numărul de jandarmi angrenați în această misiune, „cu scopul de a crea emoție și a crește gradul de tensiune în rândul celor interesați să participe la această manifestație” și infirmă aceste informații.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...