Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR-PLUS la șefia CJ Prahova: Suntem singurul judeţ din ţară în care se întâmplă aşa ceva!!!

0
45

Din nou PSD-iştii au minţit cu neruşinare în speranţa că vor mai obţine un pumn de voturi. Anunţul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, că elevii vor beneficia de abonamente gratuite în baza HG 435 din 28.05.2020 emis de Guvernul PNL se dovedeşte a fi o minciună. Asociaţia Transportatorilor din Prahova a emis un comunicat de presă în care arată că actuala conducere a Consiliului Judeţean nu a lămurit situaţia decontării abonamentelor în condiţiile legii şi, ca atare, refuză să elibereze abonamentele pentru copii, afirmă candidatul PNL-USR-PLUS la șefia CJ Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.

CE SUSȚINE IULIAN DUMITRESCU:

Suntem singurul judeţ din ţară în care se întâmplă aşa ceva!!!Nimeni nu mai are încredere în actuala conducere PSD-istă a Consiliului Judeţean Prahova. Au minţit prea mult, au nesocotit legea şi şi-au bătut joc de oameni. Aşa cum, în toate celelalte judeţe, se eliberează abonamente gratuite, la fel trebuie să se întâmple şi la noi – nu putem pune preţ pe educaţia copiilor. Problema este clar una de credibilitate – transportatorii nu mai vor să audă de conducerea PSD a CJ. În acest context, există doar două soluţii: O rectificare bugetară a CJ Prahova în care să fie prevăzuţi banii pentru cele aproximativ 6.500 de abonamente. Transportatorii au nevoie să vadă că există sursă de finanţare pentru decontări; Problema de credibilitate va fi rezolvată dacă prahovenii votează, pe 27 septembrie, Alianţa PNL – USR – PLUS şi îndepărtează astfel PSD de la butoane în Prahova.

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL Prahova, Cod mandatar: 34268017