spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeIulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR/PLUS la președinția CJ Prahova: Cer Consiliului Județean Prahova...

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR/PLUS la președinția CJ Prahova: Cer Consiliului Județean Prahova să ia măsuri urgente la căminele și centrele subordonate astfel încât să nu ajungem la tragedii de proporții

-

Cer Consiliului Județean Prahova să ia măsuri urgente la căminele și centrele subordonate astfel încât să nu ajungem la tragedii de proporțiile celor de la Galați sau Mureș. După ce direcția de Sănătate Publică Prahova a semnalat apariția a două noi focare de COVID-19, cu 23 de copii și 15 adulți infectați în două instituții aflate în subordinea DGASPC, actuala conducere PSD a Consiliului Județean nu a avut nicio reacție. Măcar un comunicat de presă sau o postare pe Facebook să fi făcut ca să ne anunțe că știu de situație, că le pasă, a scris pe facebook senatorul PNL Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR/PLUS la președinția Consiliului Județean Prahova.

- Reclama -

ANUNȚUL LUI IULIAN DUMITRESCU:

Actuala conducere a Consiliului Județean nu are nicio scuză că, timp de 6 luni de la la debutul pandemiei în România, nu a creat proceduri clare prin care să-i protejeze pe cei aflați în centrele de plasament și căminele de bătrâni. Mai ales că știam de la Galați, Mureș sau chiar din presa internațională că aceste centre sunt cele mai vulnerabile: există riscul ca, dacă se îmbolnăvește o persoană, să fie infectați toți – fie angajați, fie beneficiari ai serviciilor de asistență socială.
Cer Consiliului Județean Prahova să ia măsuri urgente la căminele și centrele subordonate astfel încât să nu ajungem la tragedii de proporțiile celor de la Galați sau Mureș.
Dacă prahovenii îmi vor acorda votul lor în 27 septembrie, voi dispune un audit la nivelul serviciilor de asistență socială și apoi acestea vor fi reformate din temelii, cu două preocupări majore: sănătatea oamenilor și integrarea socială a copiilor instituționalizați.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...