spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizeIulia Navalnîi, soţia opozantului rus Alexei Navalnîi: Dragă Maia Sandu, de ce mă...

Iulia Navalnîi, soţia opozantului rus Alexei Navalnîi: Dragă Maia Sandu, de ce mă urmăriţi?

-

Iulia Navalnîi, soţia opozantului rus Alexei Navalnîi, susţine că a fost filată la Chişinău. Aceasta a scris într-o postare pe pagina sa de Instagram că a fost reţinută pe Aeroportul din Chişinău pentru verificări suplimentare, iar după ce a ajuns la hotel şi-a dat seama că este urmărită, transmite Unimedia.info.

- Reclama -

Iulia Navalnîi a venit cu o întrebare către Maia Sandu: „Dragă Maia Sandu, de ce mă urmăriţi?”. „M-am dus la punctul de control şi am fost condusă foarte politicos într-o încăpere separată şi m-au aşezat pe o ladă din metal. I-am întrebat de ce mă reţin, iar ei au zis că este o procedură obişnuită pentru cei care vin pentru prima oară în ţară. Ospitalitate, ce să zic”, a spus Iulia Navalnîi.

„S-a dispus investigarea şi clarificarea situaţiei de către instituţiile competente – atât în ceea ce ţine de verificările la care a fost supusă la sosirea în ţară, pe Aeroportul Chişinău, cât şi în legătură cu pretinsa sa urmărire.Din 24 februarie, toţi cetăţenii străini din spaţiul CSI sau din ţări cu pericol de migraţiune sunt supuşi unor proceduri suplimentare de control, la intrarea în Republica Moldova. Datoria instituţiilor este ca aceste verificări să fie făcute în strictă conformitate cu legea şi cu o abordare corectă”, se spune într-un comunicat al Preşedinţiei moldovene.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img