spot_img
2 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăDezvaluiriIubirea cu ochi albaștri a lui Ponta

Iubirea cu ochi albaștri a lui Ponta

-

Victor Ponta este departe de a fi un rebel care s-a enervat brusc pe locul călduţ pe care îl avea în PSD şi a plecat să îşi facă partid. Dimpotrivă, fostul premier pare să fie ţinut farte strâns în laţul unor băieţi cu ochii albaștri. Aşa că i-au construit lui Ponta un partid şi i l-au şi umplut cu oameni. Bineînţeles tot de-ai lor.

- Reclama -

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost unul dintre cei care au tras un semnal de alarmă.”La Ponta știam chiar de la ofițeri de rang foarte înalt. A fost o discuție informală. Era trecut în rezervă. Mi-a spus ofițerul care l-a recrutat”, a declarat Traian Băsescu, la începutul anului trecut.Fostul președinte a spus că are dovezi, din partea unor ofițeri de prim rang de la SIE, că Victor Ponta, fostul premier al României, a fost ofițer acoperit al SIE, dar, în perioada mandatului de la Palatul Victoria era în rezervă. De altfel, astfel de afirmaţii a făcut Băsescu şi înaintea alegerilor prezidenţiale din 2014.

„Unul dintre candidați trebuie să recunoască că este ofițer acoperit, pentru că alt fel, îi va rânji în față fostul șef. Îi va rânji, când va fi preşedinte. Că îi rânjeşte acum, când este prim-ministru, încă mai merge… Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la Parchetul de la Judecătoria de sector direct în Parchetul General. Nu este nicio bombă, este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez!”,spunea atunci Băsescu.

La începutul acestui an, declaraţii în acest sens au venit şi de la Gabriela Oprea, şeful UNPR.„Vă spun eu cum au crescut Pro România şi PLUS. Sunt partide de intelligence.”, spunea Gabriel Oprea, explicând de ce au crescut atât de repede partidele conduse de Ponta şi de Cioloş.

Ce putem noi înţelege acum? E simplu: serviciile au ieșit la luptă politică pe teren şi și-au confecționat partide. Nu s-au mai mulțumit să le controleze din interior, prin acoperiți – ca în cazul PSD, PNL, PMP și UDMR. Acum au propriile lor partide.Așa apar sondaje cu ProRomânia la 9% și PLUS la 15%, așa aflăm că Cioloș a fost un premier senzațional și că Ponta nu face parte din statul paralel. Așa se nasc legendele, cu PR făcut făcut în laboratoarele din cine știe ce subsoluri sau case conspirative. Alegerile europarlamentare vor arăta exact cât multă susținere reală are Ponta, în cazul lui Cioloș nu se mai aplică acest principiu, pentru că el a găsit un partid pe care să-l căpușeze.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img