spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăAnalizeIsteria Clotildei și raportul Curții de Conturi

Isteria Clotildei și raportul Curții de Conturi

-

Filiala PNL Sector 1 anunţă, vineri, că nu va susţine niciun proiect propus de primarul de sector, Clotilde Armand, şi că o „somează” public să publice „urgent” raportul integral al Curţii de Conturi şi să îşi asume „abaterile flagrante de la lege”.

Potrivit PNL Sector 1, în loc să publice raportul Curţii de Conturi, „care a constatat încălcarea flagrantă şi continuă a legii de către primarul sectorului 1 şi a dispus măsuri imediate”, „primarul-scandal” al Sectorului 1 se lansează în „atacuri penibile, într-un circ deja caracteristic pentru mandatul său”.

- Advertisement -

Reprezentanţii filialei liberale susţin, într-un comunicat de presă transmis vineri, că situaţia actuală depăşeşte, însă, sfera politică, fiind vorba despre „cheltuirea ilegală” a banilor cetăţenilor Sectorului 1.

„O somăm pe Armand să publice urgent raportul complet al Curţii de Conturi, pe care îl ţine ascuns, şi să îşi asume public abaterile flagrante de la lege, care caracterizează primii doi ani din mandatul său. Ne dezicem complet de acţiunile abuzive şi ilegale ale primarului, pe care, de altfel, le-am semnalat în zeci de rânduri. Mai mult, cerem din nou instituţiilor abilitate să cerceteze faptele grave ale primarului sectorului 1, care blochează abuziv toate proiectele iniţiate de Partidul Naţional Liberal. Pe cele depuse nu le aduce la vot în termenul prevăzut de lege. Pe cele deja votate nu le pune în practică. Un singur exemplu: puteam avea vara aceasta pieţe volante în tot sectorul, dar ideea nu i-a aparţinut primarului, deci trebuie blocată cu orice preţ. Nu vom gira niciodată ilegalităţile primarului şi acest circ continuu, în faţa căruia cetăţenii suferă cel mai mult. Grupul consilierilor PNL Sector 1 se va abţine în bloc la toate proiectele iniţiate de primar până când legea nu va fi respectată! Noi vom continua să reprezentăm cetăţenii sectorului 1 cu demnitate şi responsabilitate. Din nou şi din nou o somăm public pe Armand să înceteze circul şi ilegalităţile şi să înceapă să facă treabă pentru bucureşteni. Se poate la sectorul 6, se poate chiar şi la sectorul 2, la colegul dânsei de partid, domnul Radu Mihaiu. Doar la sectorul 1 nu se poate nimic în afară de scandal isteric. Au trecut doi ani, e deja mult prea mult”, afirmă Sebastian Burduja, preşedintele PNL Sector 1, citat în comunicat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img