spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăAnalizeIsrael, mesaj interesant pentru Rusia: Ei sunt oameni rezonabili cu care este...

Israel, mesaj interesant pentru Rusia: Ei sunt oameni rezonabili cu care este posibil să ajungi la o înţelegere, iar noi înţelegem care este interesul lor

-

Israelul nu este procupat de prezenţa militară a Rusiei în Siria deoarece Moscova este un ”actor pragmatic” cu care pot fi încheiate acorduri, a declarat, vineri, Avigdor Lieberman, ministrul israelian al Apărării, informează site-ul postului France 24 conform Mediafax.

”Este important să înţelegem că ruşii sunt actori foarte pragmatici. Ei sunt oameni rezonabili cu care este posibil să ajungi la o înţelegere, iar noi înţelegem care este interesul lor”, a declarat Lieberman.

”Interesul lor este foarte diferit de al nostru, însă le respectăm priorităţile. Încercăm să evităm confruntările directe şi tensiunile”, a adăugat oficialul israelian.

Anterior, ministrul israelian al Apărării, a avertizat că ţara sa va distruge orice sistem antirachetă instalat de Rusia în Siria dacă acestea vor ataca avioane israeliene. Declaraţiile lui Lieberman au fost făcute în contextul în care Moscova analizează posibilitatea de a livra sisteme de apărare antirachetă S-300 către Siria.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială