spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeIran: Dronele care au atacat Isfahan au fost lansate de pe teritoriul...

Iran: Dronele care au atacat Isfahan au fost lansate de pe teritoriul nostru. Se pare că presa americană a visat că Israelul a atacat Iranul. Un atac eșuat cu câteva quadcoptere doborâte nu poate fi considerat un adevărat atac oriunde în lume

-

Dronele doborâte de sistemele de apărare aeriană ale Iranului deasupra orașului Isfahan au fost lansate de pe teritoriul țării, a declarat un purtător de cuvânt al Consiliului Suprem al Ciberspațiului al Iranului pe pagina sa X.

Întrebat dacă „aceste drone au fost lansate din străinătate sau din interiorul țării”, Hossein Dalirian a spus: „Raza de acțiune a acestor drone este foarte scurtă, fără îndoială din interiorul țării”.

- Advertisement -

Comentând informațiile apărute în presa americană despre un atac israelian asupra teritoriului iranian, el a spus: „Se pare că presa americană a visat că Israelul a atacat Iranul. Un atac eșuat cu câteva quadcoptere doborâte nu poate fi considerat un adevărat atac oriunde în lume”.

Anterior, televiziunea ABC a raportat, citând un oficial american, că Israelul a lansat o lovitură cu rachete asupra unui loc de pe teritoriul iranian. CNN a spus, citând un alt oficial american, că lansarea a fost un răspuns israelian la un atac iranian din 13 aprilie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img