Ipoteza lui Dan Tăpalagă: De ce este Ponta tot mai nervos

0
656

Jurnalistul Dan Tăpalagă vine pe facebook cu o ipoteză privind ceea ce el numește nervozitatea din ce în mai crescândă a premierului Victor Ponta.  Suspect de multa disperare, agitatie si nervozitate la premierul Ponta cu fiecare noua iesire publica, este observația jurnalistului.

Pare ca incearca sa-si construiasca o platforma de victimizare, atacand delirant procurorii, serviciile si „acoperitii din presa”, pe care ii vede in orice voce critica la adresa sa? I-ati urmarit cu atentie ultimele evolutii? Parca a bagat degetele in priza. Sa fie o intamplare ca tocmai acum viseaza cu voce tare sa scoata procurorii din randul magistratilor?, mai scrie jurnalistul de la Hotnews.

POSTAREA LUI DAN TĂPALAGĂ PE FACEBOOK

De ce este Ponta tot mai nervos

Suspect de multa disperare, agitatie si nervozitate la premierul Ponta cu fiecare noua iesire publica. Azi a venit randul colegilor de la Ziare. com sa fie atacati intr-o noua postare pe Facebook. Un pasaj anume atrage insa in mod special atentia. Oare ce vrea sa zica VP cu asta: „Principiile de societate democratică europeană pe care le dorim cu toții aplicate în România nu sunt de fapt grav puse în pericol de această propagandă privind schimbări de Guvern prin metode și mijloace total nedemocratice, specifice unor dictaturi?”.

Se citeste cumva printre randuri groaza ca va fi schimbat in urma unei eventuale anchete penale? Toata agitatia din Parlament pe cazul Sova, refuzul Senatului de a transmite documentele cerute de procurorii anti-coruptie, criticile premierului aduse DNA pe motiv ca nu s-a adresat Senatului prin Ministerul Justitiei, atitudinea tot mai potrivnica fata de institutia condusa de Kovesi, toate astea arata un Ponta disperat ca ancheta ar putea ajunge si la el.

Pare ca incearca sa-si construiasca o platforma de victimizare, atacand delirant procurorii, serviciile si „acoperitii din presa”, pe care ii vede in orice voce critica la adresa sa? I-ati urmarit cu atentie ultimele evolutii? Parca a bagat degetele in priza. Sa fie o intamplare ca tocmai acum viseaza cu voce tare sa scoata procurorii din randul magistratilor?