spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinIpocrizia Margaretei la moartea Siminei și decorarea antimonarhiștilor "loialiști" ai Coroanei CONTROVERSA...

Ipocrizia Margaretei la moartea Siminei și decorarea antimonarhiștilor „loialiști” ai Coroanei CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Principesa Margareta nedevenită încă Regină în acte a vărsat multe lacrimi miercuri seară la decesul Siminei Mezincescu, unul din cei mai dedicați oameni ai Monarhiei. A vorbit laudativ de eforturile financiare în primul rând ale Siminei pentru Monarhie. Foarte frumos, ar spune unii. În realitate prea credincioasa Simina a fost scoasă în decor ca și alți apropiați ai Casei Regale undeva prin 2004-2005-2006 când actorul Radu Duda a învățat să plimbe tava cu pahare prin păduri și se visa Rege consort.

Neoficial s-a vorbit prin 2003-2005 de un dosar. Cert este că Simina a fost scoasă rapid în decor fără nici un scrupul chiar dacă astăzi Margareta, zisă Custodele Coroanei, vorbește de „contribuția ei financiară importantă” și nu numai.

Pe 25 octombrie Margareta și Duda au dat Crucea Regală pentru Loialitate de ziua Majestății Sale Regele MIHAI. Ca om care am fost alături de Regele Mihai împreună (și) cu Simina Mezincescu m-am mirat că pe nici unul din cei decorați nu i-am știut ca fiind vredodată „monarhiști”, bașca unii au înjurat în trecut Monarhia. Unii sunt cei drept respectabili, dar fără nici o legătură cu subiectul….

Dar așa se rescrie „istoria”: lichele sunt decorate cu „Medalia pentru Loialitate pentru Monarhie”!

Sire, nu vă întristați! Și mie îmi vine uneori să plâng, dar râd în hohote.

Vă amintiți, desigur, că am vorbit la ceas de seară la Versoix anticipând ce se va întâmpla astăzi. De aceea v-ați „gândit” peste o lună înainte de a aproba căsătoria, dar într-un final nu V-ați putut opune. Știți prea bine cum i-au „executat” pe Coposu și pe alții.

Doar niște lichele, Sire. Adevărata Istorie nici măcar nu îi va pomeni. Odihniți-vă în pace, Majestate!

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img