Ionel Arsene, șeful CJ Neamț: Am reușit să inaugurez la Lețcani alături de președintele CJ Iași, Maricel Popa, Spitalul Mobil „Sfânta Parascheva“

0
157

Astăzi este una dintre cele mai importante zile din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean! Am reușit să inaugurez la Lețcani alături de președintele CJ Iași, Maricel Popa, și de managerii spitalelor din subordinea Consiliului Județean Iași precum și a medicilor din cadrul acestor unități medicale, Spitalul Mobil „Sfânta Parascheva“.Tot astăzi unitatea medicală a primit și #autorizația_de_funcționare!, a anunțat pe facebook președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

CE SUSȚINE IONEL ARSENE:

Nu am cuvinte să exprim bucuria pe care o simt, știind că de săptămâna viitoare vom putea degreva Spitalul Județean de Urgență de a mai trata cazurile de COVID-19, dând astfel posibilitatea tuturor nemțenilor mei, afectați de boli cronice, să se trateze la Piatra Neamț.Iată că Dumnezeu ne-a ajutat și, în numai 4 luni, cu o finanțare de la bugetul județului nostru în valoare de 3,2 milioane de euro și cu 10 milioane de euro de la Iași, prin Asociația Euronest, am construit de la zero la Lețcani această unitate medicală, cu de paturi, din care pentru terapie intensivă, și toate secțiile medicale necesare pentru buna funcționare a unui spital.Este #cel_mai_modern spital COVID din România, iar în Europa mai sunt două similare, în Austria și Belgia. Sunt mândru de acest proiect, care dovedește că am investit bine banii nemțenilor, cu folos! S-a lucrat din greu în aceste luni, a fost un drum greu de parcurs, dar pentru mine tot timpul a fost o prioritate sănătatea oamenilor și nu m-a interesat cât am de muncit! Le mulțumesc tuturor celor care au susținut acest proiect pentru oameni și îmi pare rău de cei care, dorind să șicaneze implementarea lui, au reusit doar să pună sănătatea oamenilor în pericol.