spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăNeamțIonel Arsene propune ca numirea unui nou manager al Spitalului Județean de...

Ionel Arsene propune ca numirea unui nou manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț să se facă prin consultarea partidelor politice din CJ

-

Reprezentanții partidelor care fac parte din forul legislativ nemțean sunt invitați de către Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, la discuții pe tema desemnării unei persoane care să preia managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, transmite Ziar de Piatra Neamț.

„Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, aflat în subordinea Consiliului Județean, se confruntă cu foarte mari probleme din cauza tragediei înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, când în incendiul înregistrat la Secția ATI au pierit 10 persoane care erau ventilate mecanic, fiind infectate cu virusul SARS CoV-2. Ca urmare a acestui regretabil incident, directorul și-a anunțat demisia din funcție, ceea ce mă obligă, în calitate de președinte al Consiliului Județean, să iau o decizie în privința managementului acestei unități medicale. Așa că marți, 17 noiembrie, începând cu ora 9.30 și până la 11.30, vreau să am o întâlnire cu reprezentanții partidelor care fac parte din forul legislativ nemțean și să discutăm împreună asupra celei mai potrivite persoane care să preia conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. De la 9.30 îi aștept pe reprezentanții PNL, la 10 – pe cei ai USR, la 10.30 – PMP, la 11.00 – ProRomânia și de la 11.30, pe colegii social-democrați.De aceea lansez invitația către toate formațiunile care au reprezentanți în noua structură .Din partea fiecărui partid vor participa câte 3 persoane“, a declarat Ionel Arsene, președintele PSD și al Consiliului Județean Neamț.

- Advertisement -

Propunerile făcute de către liderii politici vor fi înaintate șefilor de secții și Comitetului Director al SJU Piatra Neamț.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img