spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeIon Țiriac a cumpărat o proprietate în Toscana a unui fost premier:...

Ion Țiriac a cumpărat o proprietate în Toscana a unui fost premier: GRATIS

-

Omul de afaceri Ion Țiriac a cumpărat, săptămâna trecută, conform propriilor declarații, cu 8 milioane de euro, o proprietate care se întinde pe mai multe hectare, în Toscana, Italia, și care i-ar fi aparținut fostului premier italian Giulio Andreotti, scrie Profit.ro.

- Reclama -

”Proprietatea valora 40 de milioane de euro, dar au pus-o în vânzare, la început, cu 20 de milioane de euro, pentru că avea datorii, iar prețul a ajuns în cele din urmă la 8 milioane de euro. Gratis!”, a spus Ion Țiriac.

Giulio Andreotti (1919-2013) a fost premier al Italiei pentru trei mandate, de două ori în anii 70 și o dată la începutul anilor 90, ocupând, în anii 80, și funcția de ministru de Externe. A fost considerat unul din cei mai influenți oameni politici ai Italiei. În 1993 a fost judecat pentru legături cu mafia, care i-ar fi lichidat adversari politici. Deși s-a stabilit că s-a întâlnit cu membri ai mafiei, instanța l-a achitat pe Andreotti.

C

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...