spot_img
21.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăALEGERI 2020Ion Cupă, Vicepreședinte Național PMP, candidat pentru Camera Deputaților, Mehedinți: Ce înseamnă...

Ion Cupă, Vicepreședinte Național PMP, candidat pentru Camera Deputaților, Mehedinți: Ce înseamnă un vot pentru PMP?

-

Votul de duminică  are o miză foarte mare  pentru toți românii. Prin acest vot se va decide cine și cum va conduce România în următorii patru ani. Prin acest vot se va decide dacă vom avea stabilitate, atât de necesară dezvoltării sau un nou război româno-român.

- Reclama -

În astfel de momente de răscruce mobilizarea fiecarui român pentru a merge la vot este decisivă. Votul fiecăruia contează enorm, nu doar pentru legitimitatea ci mai ales pentru responsabilizarea viitorului guvern.

- Advertisement -

Fiecare cetățean are acum o bucățică de putere în mâna lui pe care trebuie să o folosească înspre binele său și al societății.

De ce un vot pentru PMP?

- Advertisement -

Votul la astfel de alegeri nu trebuie risipit pe cauze pierdute din start. El trebuie acordat cu înțelepciune partidelor care pot contribui direct la  buna guvernare. PMP este un astfel de partid.

Un vot pentru PMP înseamnă asigurarea unui guvern coerent de centru-dreapta cu o majoritate solidă în Parlament. Un guvern care va avea liniștea necesară să facă reformele economice ce pot aduce prosperitate comunităților locale și familiilor de români.

Un vot acordat PMP înseamna menținerea PSD în opoziție si asigurarea stabilității politice în țară. Am evita astfel un nou război româno-român, un conflict nesfârșit între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria care ar măcina energiile celor care trebuie acum să reconstruiască economia și să crească veniturile populației, folosind la maximum oportunitățile create de  cele 80 de miliarde de euro alocate României de Uniunea Europeană.

Un vot pentru PMP înseamnă prezența vocii satului românesc în Parlament, a ideilor și valorilor conservatoare, creștin-democrate subordonate idealului unei Românii întregite și respectate.

Un vot pentru PMP înseamnă trimiterea în Parlament a unor politicieni utili României în procesul legislativ, utili pentru o guvernare competentă și pentru negocierea curajoasă și inteligentă a intereselor țării noastre în plan internațional.

Un vot pentru PMP înseamnă un vot rațional pentru un partid echilibrat, harnic, cu oameni fără probleme de integritate, un partid care a demonstrat că este un partener serios pentru cetățeni și pentru toți cei care vor și pot face bine României și românilor.

PMP este ceea ce spune si numele său: un partid popular cu dragoste de țară și de neam care nu uită niciun moment îndemnul de conștiință al marilor înaintași ”Tineți cu poporul ca să nu rătăciți!”

MATERIAL DE PROMOVARE ELECTORALĂ COMANDAT DE PMP MEHEDINȚI ȘI EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS SRL. COD AEP 11200012

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img