spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăALEGERI 2020Ion Cupă (PMP): SCRISOARE CĂTRE MEHEDINȚENI

Ion Cupă (PMP): SCRISOARE CĂTRE MEHEDINȚENI

-

Dragi mehedințeni,

- Reclama -

PMP Mehedinți intră în campania pentru alegerile parlamentare cu obiectivul clar de a vă reprezenta în legislativ pe toți cei care credeți în valorile și tradițiile românești, în identitatea națională a neamului nostru, în familie, în proprietate, în munca prețuită corect, în demnitatea fiecărui român.

- Advertisement -

Cu dreaptă credință venim în fața dumneavoastră  și vă spunem că rolul nostru în Parlament este acela de a fi vocea oamenilor de  bună credință, care până acum nu a fost nici auzită, nici ascultată.

Vă propunem drept candidați oameni onești, cu o profesie clară, cu rezultate în activitatea lor, fără probleme de integritate.

- Advertisement -

            Vă propunem oameni cu frică de Dumnezeu, legați pentru totdeauna de județul Mehedinți, de comunitățile locale de aici. Oameni care vor merge în Parlament cu sprijinul dumneavoastră pentru proiecte concrete care vor veni în sprijinul fiecăruia dintre voi.

Astfel, eu vă cer încrederea pentru a reuși să finalizez Codul de Mediu, un pachet unitar de legi prin care  să apărăm mai bine pădurile noastre, calitatea aerului pe care-l respirăm și a apei pe care o bem, ariile naturale protejate din județ. Colegul meu, Florin Gagea care candidează la Senat este specialist în probleme de transporturi și trafic rutier și are proiecte pentru îmbunătățirea acestui sector.Colegele mele Ramona Cupă, Irina Zoican, Georgeta Stelescu și Loredana Cioc vor să promoveze legi pentru un sistem sanitar mai bun în toate localitățile rurale din Mehedinți. Colegii mei Louis Moisescu și Alexandru Sitaru au ca proiect de lege încurajarea sportului,  prin crearea unui suport logistic si financiar competitiv si a unui proces de selecție eficient în toate școlile din Mehedinți și din întreaga  țară. Ion Tufis este preocupat de o reformă a educației prin care să oferim acces la invățătură și la școli de meserii tuturor copiilor si tinerilor, indiferent de mediul social din care provin.

Noi, toți candidații PMP Mehedinți vrem să susținem în Parlament ca întregul județ Mehedinți, dăruit de Dumnezeu cu atâtea minunății naturale, să fie declarat Zonă de Interes Turistic Național si, astfel, să putem atrage mai repede și mai mulți bani europeni pentru dezvoltare si creare de locuri de muncă. Să valorificăm mai bine toate atuurile pe care le avem în județ și hărnicia tuturor producătorilor locali.

Pentru astfel de lucruri vă cerem votul pe 6 decembrie!Pentru că Vrem să MișcămRomânia #PentruMehedinți!

Cu încredere în dreapta judecată a fiecărui mehedințean

Al dumneavoastră,

                                          ION CUPĂ, candidat PMP pentru Camera Deputaților

MATERIAL DE PROMOVARE ELECTORALĂ COMANDAT DE PMP MEHEDINȚI ȘI EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS SRL. COD AEP 11200012

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img