spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeIohannis, umilit la 6 luni și o zi de la preluarea Președinției:...

Iohannis, umilit la 6 luni și o zi de la preluarea Președinției: I-a dat țara înapoi unui politruc făcut general la apelul bocancilor

-

La 6 luni de la preluarea mandatului prezidențial, Klaus Iohannis a fost pus de un general făcut la apelul bocancilor să facă culcaturi și salturi înainte cu botul în mlaștină. După ce s-a jucat un pic cu desemnarea lui Oprea dând impresia că ar vrea să joace, Iohannis a cedat cu toate că potrivit Constituției putea să facă altă nominalizare.

- Reclama -

de ANDREI BĂDIN

Iohannis s-a detonat în fața susținătorilor săi exact la 6 luni și o zi de când a promis românilor o altfel de politică. Nu e prima cedare, dar probabil e cea mai importantă. Iohannis a dat România înapoi gășții nașului lui Ponta. O mutare care va avea efecte de imagine pentru șeful statului.

Timp de 6 luni, Iohannis nici măcar nu s-a chinuit să îi convingă pe români că vrea să schimbe ceva. A avut vreo două concedii, a zâmbit, a mai promis câte ceva când era strâns cu ușa și cu asta ura și la gară. A dat copy paste din Milică, cel învins de servicii. 

În planul politicii externe a provocat un haos. Nu mai știm cu cine suntem și ce vrem. Am pierdut lamentabil Basarabia, este cel mai prost moment extern pentru România. Nimeni nu ne mai bagă în seamă.

Diaspora, cea folosită de Iohannis atunci când îi convine, a fost trădată printr-un troc murdar PNL-PSD-UDMR. 

Instituțiile sunt detonate una câte una într-un scenariu ciudat și nimeni nu se întreabă cine și mai ales de ce?  

Fotografia cu Klaus Iohannis astăzi în Parlament la prezentarea Strategiei de Securitate națională spune mai mult decât 1000 de cuvinte. Omul deja e cu gândul la viitorul concediu, iar doamna Iohannis la o colecție de rochițe.

Oare cine o fi blestemat poporul ăsta să aleagă doar între comuniști sau looseri?

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img