spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăhighlightIohannis: Soluția Curții de Apel Brașov privind casa mea din Sibiu NU...

Iohannis: Soluția Curții de Apel Brașov privind casa mea din Sibiu NU E BUNĂ

-

Aceasta solutie dupa parerea mea nu e buna, ma nemultumeste si impreuna cu avocatii cautam cele mai bune cai petnru a contesta aceasta solutie, a declarat luni seară la TVR președintele Klaus Iohannis referitor la decizia Curții de Apel Brașov prin care pierde o casă în Sibiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a pierdut săptămâna trecută a doua proprietate situată în centrul Sibiului, ca urmare a deciziei magistraţilor de la Curtea de Apel Braşov.

- Advertisement -

Decizia Curții de Apel Brașov este definitivă.

Familia Iohannis a fost acuzată că ar fi obținut casa cu acte false.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI: Klaus Iohannis a PIERDUT a doua casă din centrul Sibiului deoarece a obținut-o cu ACTE FALSE. Sentinţa este DEFINITIVĂ

Curtea de Apel Braşov, DEZVĂLUIRE EXPLOZIVĂ despre scandalul casei lui Iohannis obţinută cu acte false

DOCUMENT BOMBĂ AL PRIMĂRIEI SIBIU ÎN SCANDALUL CASEI LUATĂ CU ACTE FALSE DE FAMILIA IOHANNIS

Familia președintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brașov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brașov a respins, joia trecută, recursul declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

„Admite excepția tardivității motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepție invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, prin Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov și în consecință: constată nule motivele de recurs formulate de recurenții pârâți Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta și Iohannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 3.09.2015 împotriva Deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunțată de Tribunalul Brașov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin municipiul Sibiu, prin primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a statului român, cerere formulată de intimatul pârât statul român prin Ministerul Finanțelor Publice, prin Direcția Regională a Finanțelor Publice Brașov, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov și în consecință: anulează recursul formulat și precizat de recurentul pârât statul român prin municipiul Sibiu, prin primar, împotriva Deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunțată de Tribunalul Brașov. Respinge recursul formulat de recurenții pârâți Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta și Iohannis Klaus Werner împotriva Deciziei Civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Brașov, pe care o menține. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecată în recurs formulată de intimații reclamanți Antonescu Elisabeta, Oargă Ioan, Oargă Steluța Ancuța și Oargă Ioan Adrian”, se arată în decizia Curții de Apel Brașov.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img