spot_img
31.5 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăSocialIohannis se va consulta cu PSD și ALDE pentru desemnarea șefului SIE

Iohannis se va consulta cu PSD și ALDE pentru desemnarea șefului SIE

-

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la România TV, că apreciază „înţelepciunea” preşedintelui Klaus Iohannis, care doreşte să consulte majoritatea parlamentară înainte de a face o nominalizare la conducerea SIE pentru a evita o eventuală situaţie de blocaj, în cazul în care propunerea ar fi respinsă în Parlament.

- Reclama -

Chestionat dacă majoritatea parlamentară va bloca numirea noului şef al SIE dacă preşedintele Klaus Iohannis nu face consultări, Dragnea a spus că şeful statului doreşte să aibă o discuţie cu partidele înainte de a lua o decizie în acest sens.

„Am apreciat înţelepciunea preşedintelui care a înţeles că trebuie să aibă o discuţie înainte cu majoritatea parlamentară pentru a evita exact această situaţie de posibil blocaj în care ar veni o propunere la majoritatea parlamentară care să fie respinsă. Şi sigur că dacă s-ar fi întâmplat aşa, domnul Predoiu ar rămâne în continuare la SIE. Dar, din ce am înţeles de la preşedintele României, vrea să consulte majoritate parlamentara înainte şi eu am speranţă că vom ajunge la o soluţie acceptată de ambele părţi”, a răspuns preşedintele PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...