spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăcoronavirusIohannis prins cu minciuna în mega afacerea vaccinării

Iohannis prins cu minciuna în mega afacerea vaccinării

-

de Bogdan Tiberiu Iacob, preluare Inpolitics

Vin știrile nucleare în avalanșă: pe toată perioada pandemiei, autoritățile au știut și au ascuns controlat informațiile despre efectele adverse ale vacccinurilor. În aprilie 2021, CNAS știa de posibile probleme grave provocate de vaccinul Astra Zeneca; șeful campaniei de vaccinare, col.Gheorghiță, a luat măsuri, prin greutatea funcției, pentru acoperirea unui caz concret de efect secundar. Un raport întocmit de CNCAV pentru perioada 2020-2022 și pus pe șest online recunoaște multitudinea de efecte secundare. Marea întrebare: cînd în octombrie 2021 președintele Klaus Iohannis dădea asigurări publice românilor că efectele secundare ale vaccinurilor sunt imaginare, produsul minților ignorante, era și el dezinformat de CNCAV & comp, ori, mai plauzibil, știa perfect ți a mințit poporul cu bună știință, ca atare trebuind să demisioneze urgent?

Un document oficial al CNAS e scos azi la lumină de ziarista Anca Alexandrescu; din el reiese că specialiștii știau de posibilele efecte adverse ale vaccinurilor Astra Zeneca cel puțin din primăvara lui 2021.

Cetățenii României nu aveau să afle despre asta, în pandemie.

Nici nu se încinseseră spiritele bine, că vine una mai grea: Bogdan Oprea, fostul purtător de cuvânt al ministerului Sănătății, calitate avută și în timpul pandemiei, o perioadă, dezvăluie pe Facebook că autoritățile responsabile cu gestionarea pandemiei, mai precis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a publicat cu maximă discreție un raport de activitate pentru anii 2020 – 2022, găsit absolut întîmplător pe net de către Oprea.
Raport care recunoaște oficial tot ce s-a comentat neoficial în pandemie și a fost dezmințit energic de către autoritățile statului: vaccinurile au provocat zeci și zeci de mii de efecte secundare adverse.

”Este înfiorător ce conține, ar fi de râs, dacă nu ar fi extrem, dar extrem de tragic” scrie Oprea.

”Absolut îngrijorător, raportul publicat pe ascuns ne arată, în premieră, partea pe care autoritățile s-au chinuit atât de mult s-o ascundă și s-o mușamalizeze: raportările de efecte adverse (credeți-mă, știu ce vorbesc când fac referire la mușamalizare, și din perioada scurtului meu mandat de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, ianuarie – martie 2021, și din ulterioare experiențe medicale personale legate de vaccinare). 

Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile (RAPI) (pag. 29)! 41.486 de oameni!!! 

Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni (căutați declarațiile lor, este plin internetul de ele). 
Ce aflăm astăzi din raport? Că au fost 15 cazuri de boli inflamatorii ale inimii (miocardite, pericardite etc.), 18 cazuri de tulburări hematologice, 20 de cazuri de afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv 16 cazuri de paralizie facială, 424 de cazuri de reacții alergice şi 12 cazuri cu şoc anafilactic. 
Câți dintre acești oameni, repet, nu cifre, au murit? Câți au rămas bolnavi și cu sechele pentru tot restul vieții? Câți au beneficiat de analize medicale și tratament asigurat de stat pentru că au crezut mesajele autorităților care vorbeau doar despre beneficii și care mușamalizau cazurile de efecte adverse? De câți ați avut grijă și în ce fel, domnilor și doamnelor de la Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19?” mai punctează el.

Presa a luat azi foc, pe bună dreptate.
Deocamdată, însă, nu s-a pus cea mai importantă întrebare: a știut sau nu președintele Klaus Iohannis, beneficiarul rapoartelor tuturor serviciilor secrete, despre efectele adverse ale vaccinurilor?

Dacă nu, cine e vinovat de dezinformarea președintelui?

Dacă da, cînd își va prezenta demisia din funcție președintele mincinos al românilor?

Pentru că iată ce declara oficial Klaus Iohannis pe 19 octombrie 2021:

”Dragi români, 
Vaccinarea este singura soluție care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covârșitoare. 

Este în același timp și argumentul suprem împotriva tuturor celor care, contestând cu premeditare sau din ignoranță vaccinurile, sunt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor pe care, chipurile, încearcă să îi salveze de efecte secundare adverse imaginare.(s.n.)

Vaccinurile anti COVID sunt sigure și eficiente, la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală sunt reale și dramatice. Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața”.

La fel ca de acum celebrul ordin ministerial privind instruirea armatei ucrainene pe teritoriul românesc, raportul CNCAV care admite efectele secundare severe și pe scară largă ale vaccinurilor anti-Covid a fost strecurat în spațiul public suficient de discret pentru a nu se afla decît dintr-o întîmplare de el.

Cînd începe valul de demisii ale responsabililor din pandemie, începînd cu președintele țării? Cînd se pun în mișcare procurorii patriei?

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img