spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
Acasă#CentenarIohannis nu vrea un Minut de Reculegere la Arcul de Triumf pentru...

Iohannis nu vrea un Minut de Reculegere la Arcul de Triumf pentru eroii Unirii

-

Să vă fie rușine, domnule Iohannis! Președintele Iohannis, care a făcut recent în Franța două vizite în care a participat la comemorarea eroilor francezi din Primul Război Mondial, se opune ținerii unui minut de reculegere pentru eroii români pieriți pentru Unire, cu care trebuia să fie deschisă Ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Rușine, rușine, rușine! Am sperat atunci când l-am susținut și votat că va fi un demn continuator al Regelui Ferdinand în deciziile benefice României. Azi am sentimentul că m-am înșelat profund, a scris pe facebook jurnalistul Alexandru Căutiș.

- Reclama -

Minutul de reculegere era în programul inițial, propus de Armata Română. La Arcul de Triumf nu e banchet, nu e doar un moment bun să-și etaleze doamna Iohannis rochiile scurte! La Arcul de Triumf se celebrează Armata Română! Poate că domnul Iohannis vrea să ne arate că el consideră Armata Română drept inamic al neamului său…Cât voi trăi voi aminti la fiecare Zi Națională a României că pe 1 Decembrie 2018 un așa-zis președinte al românilor s-a opus ținerii unui minut de reculegere pentru eroii pieriți pentru Unire.  Rușine! ACUM MI-A FOST CONFIRMAT DE CĂTRE UN MARE GENERAL AL ARMATEI ROMÂNE FAPTUL CĂ NICI LA INAUGURAREA CIMITIRULUI EROILOR, DE LA BUZĂU, CEL MAI MARE DE ACEST GEN DIN ȚARĂ, NU A PARTICIPAT iOHANNIS. CE RUȘINE!, mai susține Căutiș.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...