spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeIohannis îi trimite pe Kövesi, Coldea și Maior la pușcărie CONTROVERSA ZILEI...

Iohannis îi trimite pe Kövesi, Coldea și Maior la pușcărie CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Serviciile secrete nu (mai) au ce căuta în Justiție, a spus miercuri președintele Klaus Iohannis. Perfect de acord! Problema e că unii au înfundat deja pușcăria pe dosarele făcute neconstituțional de serviciile secrete în cârdășie cu Prea Curata Kövesi pe probe dubioase sau inventate.

Ce facem cu acești oameni după ce președintele a recunoscut public neconstituționalitatea acestei practici? Unii au avut ”noroc” și au fost achitați, dar după ce au fost ”plimbați” cu cătușe prin fața camerelor de luat vederi sau demonizați în media cu epoleți. Alții nu au avut ”noroc”. Unii au primit condamnări în primă instanță și așteaptă acum apelul. 

Declarația președintelui nu ar trebui să rămână doar o afirmație și atât.Trebuie și decizii imediate care să curmeze și urmările abuzurilor. Așa ar fi logic și mai ales constituțional!

NU în ultimul rând cei care au făcut abuzurile ar trebuie de urgență anchetați și condamnați: Kovesi, Maior, Coldea, Dumbravă și ceilalți. Acum nu mai e o opinie spusă/scrisă de un jurnalist sau un politician din Opoziție: abuzul e recunoscut oficial de șeful statului. Iar într-un stat de drept autorii abuzurilor trebuie să plătească!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...