spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăhighlightIohannis gafează după sedința CSAT

Iohannis gafează după sedința CSAT

-

Gafă a şefului statului pe Facebook. Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că „după mai bine de o jumătate de secol de pace, în apropierea granițelor noastre sunt uciși oameni”. Se referă la conflictul din Ucraina. Șeful statului a uitat însă de războiul din fosta Iugoslavie sau de conflictul armat din Transnistria, din anii ’90, transmite Digi 24.
Marți, când Iohannis a transmis acest mesaj, s-au împlinit 23 de ani de la războiul de pe Nistru.
În mesajul postat după şedinţa CSAT, Klaus Iohannis scrie că România se află la aproximativ 300 de km de Crimeea, locul unde a început anul trecut modificarea granițelor stabilite după cel de-al Doilea Război Mondial.
54f62220682ccf59c4d0f84c

- Reclama -

„Avem tot interesul ca orice conflict din această parte a Europei să se rezolve pe cale pașnică”, spune şeful statului.
Nu este pentru prima dată când Klaus Iohannis face declarații mai puțin inspirate. Rămâne celebră replica din campania electorală, când, întrebat la un interviu ce le-ar spune profesorilor care nu și-au putut lua case din meditații, a răspuns: „Ghinion!”, comentează Digi 24.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...