Iohannis, GAFĂ la numirea noului purtător de cuvânt

0
3160

Președintele Klaus Iohannis a lipsit miercuri de la prezentarea publică a noului său purtător de cuvânt, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi. Fosta jurnalistă a apărut singură într-una din sălile Palatului Cotroceni în fața presei fiind nevoită să se autoprezinte.

Este o gafă, a spus un analist politic pentru FLUX 24.

Administrația prezidențială nu este un sat fără cîini, nu poți trimite un consilier nou angajat, mai ales pe purtătorul de cuvânt singur în fața presei, a continuat acesta.

Era un gest de susținere al noului purtător de cuvânt, un semnal că îl reprezintă pe președinte, iar lipsa șefului statului a arătat încă o dată că Klaus Iohannis nu pricepe nimic din comunicare, a spus un alt analist pentru FLUX 24.

E si dorinta mea de a ma implica mai activ in ce priveste prezenta publica pentru ca doresc sa particip mai activ la ceea ce inseamna schimbarea in bine a Romaniei.Va cer sa facem un parteneriat, sa avem o comunicare directa foarte sincera de fiecare data cand avem teme de interes.Cei care ma cunosc stiu ca sunt un om foarte sincer si foarte direct, nu ma voi schimba.Nu ma veti vedea intrand in polemici sau in speculatii.Cred in instrumentele traditionale ale comunicarii unei institutii atat de importante. Vom folosi ce foloseste in mod traditional administratia prezidentiala: comunicate, conferinte de presa.Am avut o discutie la jumatatea lunii august si am cantarit vreo doua saptamani daca am curajul sa imi asum o responsabilitate asa de mare. Argumentele pro au convins, a spus Mădălina Puşcalău Dobrovolschi.