spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriIohannis, EȘEC DIPLOMATIC LA NEW YORK: S-a întâlnit doar cu președinții Georgiei...

Iohannis, EȘEC DIPLOMATIC LA NEW YORK: S-a întâlnit doar cu președinții Georgiei și Ucrainei și a avut ”o scurtă întrevedere” cu Igor Dodon

-

Președintele Klaus Iohannis a avut la New York întâlniri cu președinții Georgiei și Ucrainei și o ”scurtă întrevedere” cu președintele moldovean Igor Dodon, indică informațiile publicate pe siteul Admiistrației Prezidențiale.

- Reclama -

Spre comparație, președintele Dodon a avut întâlniri și cu omologul său turc, Recip Erdogan, cel bulgar și cei din țările baltice, dar și cu reprezentanții unor organizații evreiești foarte influente, precum Comitetul American Evreiesc, Congresul Evreiesc Mondial, Liga Anti-Defăimare, Bnai Brith și Coaliția Națională în Susținerea Evreilor Eurasiatici.

De asemenea, Dodon s-a întâlnit și cu Președintele Forumului Economic Mondial, Børge Brende.

Fotografia cu președintele Trump de la dineul oficial nu a fost o întâlnire oficială, ci doar o poză de care au beneficiat toți cei peste 100 de șefi de state și guverne prezenți la sesiunea ONU.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...