Iohannis anunță că va distruge Secția Specială pentru Magistrați

0
110
Presedintele Klaus Iohannis (C) se fotografiaza impreuna cu presedintele firmei Eurolines, Dragos Anastasiu (S), in timpul receptiei oferite de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, marti 29 ianuarie 2019, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

A mai rămas treaba cu Secţia specială de rezolvat şi o rezolvăm şi pe asta, a declarat miercuri seara președintele Klaus Iohannis la o întâlnire cu liberalii din București și Ilfov.

Preşedintele României a mai spus că planurile PSD în ceea ce priveşte justiţia nu au putut fi duse până la capăt, deoarece el ca şef al statului a sesizat la CCR mai multe modificări legislative. Klaus Iohannis a declarat că va fi rezolvată şi problema legată de Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

„Dar noi cu pesediştii noştri care au condus pe contrasens. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu românii. Şi ce am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă preşedintele României. Nu mă laud, nu îmi place să folosesc cuvintele mari, dar dacă tot ne-a`m uitat la video, dar pe cei doi elefanţi i-am alungat. Nici amnistie şi graţiere nu au reuşit, nici Codurile penale nu au reuşit să le strice, aşa cum şi-au imaginat. Şi să nu credeţi că nu au reuşit pentru că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor. Şi legile justiţiei vă amintiţi de câte ori le-am trimis la CCR? A mai rămas treaba cu Secţia specială de rezolvat şi o rezolvăm şi pe asta”, a conchis preşedintele Iohannis.