spot_img
25.8 C
București
vineri, august 19, 2022
Acasă#CentenarIohannis anunţă că manifestările de #Centenar sunt ILEGALE

Iohannis anunţă că manifestările de #Centenar sunt ILEGALE

-

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la o dezbatere privind Centenarul Unirii organizată la Cotroceni, că, din păcate, jocul politic mărunt a avut câştig de cauză în faţa unei rare oportunităţi, aceea de a construi consens politic, coeziune şi angajament social în jurul unor obiective şi proiecte de modernizare a ţării, continuând idealurile Marii Uniri.

- Reclama -

”Din păcate, jocul politic mărunt a avut câştig de cauză în faţa unei rare oportunităţi: aceea de a construi consens politic, coeziune şi angajament social în jurul unor obiective şi proiecte de modernizare a ţării, continuând idealurile Marii Uniri. Regret că manifestările şi proiectele dedicate Centenarului se pregătesc în lipsa unui cadru legal, care cadru nu a fost încă adoptat de Parlament. Regretabil este şi faptul că, deşi Guvernele succesive din ultimul an ne-au anunţat în repetate rânduri de iminenţa prezentării unui program naţional al Centenarului şi a adoptării unui mecanism transparent şi operaţional de sprijin, acest lucru nu s-a întâmplat”, a precizat preşedintele Iohannis.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...