spot_img
27.3 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeIohannis a ascuns amiciția cu Dan Adamescu

Iohannis a ascuns amiciția cu Dan Adamescu

-

În urmă cu an, pe 25 ianuarie 2017, în cadrul dezbaterilor din plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat cum comentează informațiile potrivit cărora Dan Adamescu nu ar fi avut parte de un proces corect și nici acces la în­ grijiri medicale corespunzătoare. Șeful statului a spus fără să ezite că nu cunoaște persoana menționată de oficialul european.

 „Nu am cunoscut persoana pe care a-ți menționat-o, deci nu voi comenta, dar eu personal, ca președinte al României, susțin procesel corecte și sunt pregătit să susțin toate demersurile pentru a stabili adevărul”, a răspuns președintele.
- Reclama -

România Liberă publică joi o fotografie care îl contrazice pe Klaus Iohannis.

Relația de prietenie dintre Klaus Iohannis și Dan Adamescu a fost confirmată la Antena 3 de nora omului de afaceri.

Ea a spus că fotografia ar fi fost făcută la Revelionul din 2004 și că cei doi, ambii din Sibiu, s=au văzut în mai multe rânduri existând mai multe fotografii în arhiva familiei.

În noaptea de 23 spre 24 ianuarie 2017, Grigore Dan Adamescu, grav bolnav, s-a stins din viață, în custodia statului român. La finele lunii noiembrie 2016, magistrații Judecătoriei Sectorului

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...