spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDâmbovițaInundații în Târgoviște și localități din Dâmbovița

Inundații în Târgoviște și localități din Dâmbovița

-

Apele râului Dâmboviţa au ieşit din matcă duminică, în urma ploilor torenţiale din ultimele ore, viiturile acoperind un teren de sport, trei grădini, dar şi un drum judeţean, pe o distanţă de 200 de metri. Afectate de inundaţii au fost şi unele zone din Târgovişte, Cojasca, IL Caragiale şi Bărbuleţu.

- Reclama -

„Ca urmare a precipitaţiilor abundente, râul Dâmboviţa a iesit din matcă pe raza localităţii Gheboieni şi a inundat un teren de sport, trei grădini şi DJ 702B pe o distanta de circa 200de metri. În acest caz, pompierii au intervenit pentru degajarea unui autoturism care a intrat în şanţ şi au evacuat două persoane din acesta care nu necesită îngrijiri medicale” informează, duminică după amiază, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Judeţul Dâmboviţa se află în continuare sub avertizare hidrologică Cod galben valabilă până luni, ora 24:00 pentru râurile Dâmboviţa şi Ialomiţa. Sunt vizate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu depăşiri ale cotelor de apărare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...