spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalize"Întrebare de nota 10: de când n-a mai fost prezentă primarul Sectorului...

„Întrebare de nota 10: de când n-a mai fost prezentă primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, la ședințele Consiliului Local, fie ordinare fie cele convocate heirupist pe Facebook?”

-

Minima etica managerială, minima preocupare onestă in a livra proiecte pentru cetățenii Sectorului 1, dacă nu pentru vreo viitoare traiectorie politica măreață, măcar pentru a ieși cu fruntea sus pe strada, ar trebui sa constituie suficiente argumente pentru a o vedea pe primarul Clotilde Armand prezenta la sedințele de Consiliu Local si pe strazile Sectorului 1. Întrebare de nota 10: de când n-a mai fost prezentă primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, la ședințele Consiliului Local, fie ordinare fie cele convocate heirupist pe Facebook?, scrie pe Facebook fostul ministru al Economiei, Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD sector 1.

- Reclama -

Se aude că se face anul de când doamna Armand n-a mai onorat cu prezența-i diafană ședințele în care se discută și se votează lucruri esențiale pentru cetățeni, inclusiv cea in care a trecut bugetul sectorului, a cărui aprobare a fost adoptata in ciuda incapacității primarului și a subalternilor săi de a explica exact unde se duc banii contribuabililor.Aportul colegilor mei, consilierii social-democrați, a fost determinant in a modela un buget coerent, echilibrat si dimensionat pe nevoile concrete ale comunitații. Sunt sceptic însă ca administratia Armand va avea capacitatea sa îl pună in execuție. Că tot vorbeam despre Facebook, dacă ne uităm la activitatea primarului Sectorului 1, vom observa că se concentrează aproape exclusiv în sfera Internetului. Constant generează dispute, realizări minuscule sunt prezentate ca proiecte de anvergura, acuzații, victimizare, minciuni – toate se petrec pe pagina de Facebook a doamnei Armand, unde oricine ii pune la îndoiala competentele este blocat și exclus din orice fel se dialog. Este si cazul meu si al multor altor contestatari. Clotilde Armand e fermecată de iluzia unanimității, a propriei grandorii, un edil-soare despotic, așa ca nimeni nu are voie sa o contrazică sau sa ii conteste ideile firave!Primarul de pe Facebook nu este interesat de lumea reală și viața cetățenilor. Când a fost ultima oară Clotilde Armand în mijlocul oamenilor de pe șoseaua Chitilei, din Giulești sau din Pajura, de exemplu? Prezența la evenimentele bulei mici care încă o susține pe primarul incompetent nu se contorizează ca întâlnire reală cu cetățenii. Așadar, dublă absență! De la ședințele esențiale ale Consiliului Local și din mijlocul oamenilor din Sectorul 1. Clotilde, ai legătura! Online sau pe unde te mai poate prinde cineva pentru un dialog! , mai spune Petrescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img