spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăDezvaluiriInterviul exploziv al lui Elan Schwartzenberg relansează războiul SRI-SIE

Interviul exploziv al lui Elan Schwartzenberg relansează războiul SRI-SIE

-

N-am nicio îndoială privind implicarea SIE, a declarat sâmbătă seară la Realitatea TV, Cozmin Gușă, unul din acționarii postului după interviul lui Elan Schwartzenberg de la B1 Tv.

În interviu omul de afaceri care trăiește în Israel a acuzat un complot al SRI pentru preluarea Realitatea TV de către Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru.

N-am nicio îndoială privind implicarea SIE (…). În mod evident vorbim doar de o falangă, nu de întregul Serviciu de Informaţii Externe, dar există o falangă de ofiţeri acoperiţi care acţionează. Ei au avut mai multe ţinte. Ţinta iniţială a lui Cătălin Tolontan (care l-a atacat în mai multe rânduri pe Cozmin Guşă – n.r.) a fost Federaţia română de judo, pe care ar fi dorit să o lase fără finanţare doar pentru că sunt eu acolo. Şi asta în baza unei prostii, a unei anateme pe care ei o tot aruncă şi anume că, vezi Doamne, federaţia merge bine şi sunt rezultate pentru că prietenul meu Marius Vizer e prieten cu Vladimir Putin şi ar fi o chestie de gem rusofil. Ca să vedeţi cât de amatori sut, cu ce-şi pierd vremea, pentru că asta era şi ideea, atât a unor comentarii din Gazeta Sporturilor, cât şi a unor comentarii suplimentare la articolele din GSP, meninte să-i descurajeze pe săracii sportivi, a susținut Gușă.

Niciodată nu s-a discutat despre felul în care unii din SIE ar acţiona, iar astăzi vedem că acest lucru este mult mai evident şi oamenii încep să se răzbune, pentru că au putere, au făcut agenţi acoperiți cu asupra de măsură, cărora le-au creat unele avantaje, unora în alte ţări, altora în ţară şi în urma acestor avantaje vor ca aceştia să pună umărul, a mai precizat co-patronul Realitatea TV.

Schwartzenberg este dat în urmărire internațională și are mai multe dosare la DNA.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img