spot_img
1.4 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăhighlightINTERMEDIARUL BANILOR DIN MICROSOFT: Director Transelectrica, 250.000 euro cadou de nunta

INTERMEDIARUL BANILOR DIN MICROSOFT: Director Transelectrica, 250.000 euro cadou de nunta

-

Gabriel Muraru (fostul consilier personal al primarului de Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti, in prezent arestat) o duce foarte bine. A fost uns pe vremea PDL director la SALROM (regia sarii, aia pe care trebuia sa o ia Dan Voiculescu in 2009). Este implicat si in celebrul dosar Microsoft in care Pinalti este arestat. Acum Muraru este director general adjunct la Translectrica, filiala SMART, dar si director tehnic la SALROM. Sotia lui Muraru, Andreia Malinici (foto), este binecunoscuta cititorilor Gazetei Sporturilor, unde a participat la Liga Sexy.Acum dna Muraru este auditor şef la SALROM. Pastrarea in functie in epoca PSD se datoreaza bunelor relatii intre Pinalti si Hrebenciuc.

- Reclama -

 

nevastamuraruIn declaratia de avere din ianuarie 2014, Gabriel Muraru declara cadourile in bani primite la nunta: 250.000 de euro, adica un sfert de milion de euro, scrie cotidianul online Actualitatea.

murarufotoGabriel Muraru (foto) apare in dosarul Microsoft. El este considerat de procurori intermediarul banilor de la beneficiarul contractelor Microsoft și off-shore-ul lui Decebal Drăghiș. Muraru, care este finul avocatului Doru Bostina, a ales sa „colaboreze” si deocamdata nu are nici o calitate in dosar. In dosarul DNA exista precizarea: ”Declarația martorului Drăghiș Decebal Silviu din cuprinsul căruia rezultă că a acceptat ca tranzacțiile cu firma Barringwood Investment Ltd. să se realizeze prin firma DD Land Oil Corporate Ltd la solicitarea lui Muraru Gabriel, un apropiat al lui Gheorghe Ștefan, fost consilier al acestuia la Primăria Piatra Neamț”.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img