spot_img
7.5 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriINTEGRAL DENUNȚUL LA DNA AL ELENEI UDREA: Nicolae Dumitru zis Niro a...

INTEGRAL DENUNȚUL LA DNA AL ELENEI UDREA: Nicolae Dumitru zis Niro a cumpărat o vilă la Neptun pentru generalul Florian Coldea DANIEL MORAR AR URMA SĂ FIE ȘI EL TINȚA DNA FIINDCĂ S-A OPUS SRI

-

nasul.tv a publicat denunțul depus de Elena Udrea în 30 ianuarie la DNA împotriva generalului SRI, Florian Coldea. Față de elementele deja cunoscute Udrea spune în denunț că omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro ar fi cumpărat de la RAAPS o vilă pentru generalul Florian Coldea. Fostul ministru spune că ar fi vorba de vila Bujorul de la Neptun. Udrea mai spune că unul din oamenii apropiați lui Niro ar fi Nicolae Badea de la Aedificia Carpați.
DENUNTUDREANIRO
Pe Alina Bica, mai spune Udrea, Kovesi a pus-o sub ascultare. „Cel care detine secretele tuturor poate santaja (…) am vazut cum judecatorul Grebla a fost acuzat imediat ce nu a fost de acord cu legile propuse de SRI. Vedem cu Daniel Morar este (…) si nu m-ar mira sa fie acuzat (…) tot pentru ca nu a votat cum trebuia la CCR”, a scris Udrea în denunțul depus la DNA.
DENUTUL INTEGRAL AL ELENEI UDREA/OLOGRAF:
DENUNT
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img