Întâlnirile de la Londra între oamenii lui Coldea și ai mogulului fără chip cu susținerea Grupului de la Cluj

0
333

Negocieri pentru preluarea unor posturi de televiziune au avut loc în ultimele 2 luni la un hotel din Londra între o parte din grupul de la Cluj, oameni din jurul generalului Florian Coldea și firme de piar. Cunosc destul de bine aceste intenții, a declarat fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 tv de Andrei Bădin.

În ultimele zile s-a vorbit de preluarea postului Prima tv deținut în prezent de Cristian Burci de către un grup format din Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, oameni din Grupul de la Cluj și reprezentanți ai mogulului fără chip Zoltan Teszari, patronul Digi.

Dragomir a susținut că aceste grupuri doresc o implicare puternică în media pentru a susține un candidat la prezidențiale.

Coldea își dorește un candidat la prezidențiale pentru a nu se duce la pușcărie. A fost aruncat pe margine de Iohannis și actuala conducere a SRI, EI, ei, nu vor să stea pe margine, sunt obișnuiți să facă mulți bani și să aresteze, a declarat Dragomir.

El a mai afirmat că Zoltan Teszari, patronul Digi, ar trebui audiat în Comisia SRI deoarece ar exista mai multe informații transmise acestui for privind legăturile cu SRI. 

Comisia SRI ar trebui să îi arate un pic chipul întrebându-l despre relațiile domniei sale cu domnii Maior și Coldea, a mai declarat Daniel Dragomir.

Fostul colonel SRI a precizat că a furnizat Comisiei SRI elemente concrete despre Teszari și oameni din anturajul acestuia. 

INTERVENȚIA COLONELULUI DANIEL DRAGOMIR LA CONTROVERSE B1

Grupul de la Cluj joacă mediatic și la București  – Postul Prima TV va trece prin schimbări semnificative. Controlul asupra stației deținute în prezent de Cristian Burci urmează să fie preluat de Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV, informează Paginademedia.ro. Potrivit unor surse Realitatea.net,  în spatele achiziției se află Grupul de Cluj, adică Vasile Dîncu și noul profesor de la Babeș Bolyai , Florian Coldea. 

Adrian Tomșa – cel care urmează să preia controlul Prima TV, potrivit surselor Paginademedia.ro, operează stațiile Look TV și Look Plus, dar și site-ul Profit.ro. Urmează să lanseze și postul de televiziune de business Profit.

Adrian Tomsa este cunoscut ca un apropiat al omului de afaceri Zoltan Teszari-foto, patronul DIGI, supranumit mogulul fără chip.

Cristian Burci-foto, patronul actual al Prima tv, este cunoscut drept mogulul binomului SRI-DNA. Acum câţiva ani a fost reţinut şi apoi dosarul a fost închis.

În noua formulă, grupul va opera posturile generaliste Prima TV, Look TV și Look Plus, canalul de business Profit.ro și site-ul economic.

Prima TV va primi o „injecție” cu fotbal după preluarea stației de către Look TV, care deține o serie de drepturi de difuzare pentru mai multe competiții, susţine Realitatea.net.