spot_img
-0.4 C
București
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăDezvaluiriÎNTÂLNIRE DE TAINĂ: Sorin Grindeanu, grupul de la Cluj și Realitatea TV

ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ: Sorin Grindeanu, grupul de la Cluj și Realitatea TV

-

Premierul SorinGrindeanu va fi prezent sâmbătă la unul dintre evenimentele de fițe ale Clujului: Balul Operei. Amfitrionul evenimentului este Rareș Bogdan, directorul Realitatea TV, cel care l-a criticat în mai multe rânduri pe Liviu Dragnea, în emisiunile sale. La eveniment va participa și primarul Iașiului, Mihai Chirică, unul dintre puținii social-democrați care au ales să-l sfideze în mod fățiș pe Dragnea. Potrivit informațiilor Actualdecluj.ro, Mihai Chirică se va afla în aceeași lojă cu premierul Sorin Grindeanu.

- Reclama -

“Da, domnul Grindeanu este invitat special. El dar și alte VIP-uri au primit invitație. Dar încă nu pot să vă spun cine și-a confirmat prezența”, a confirmat Matei Mico, producătorul evenimentului.

Balul Operei e strâns legat de un alt eveniment important care se derulează la Cluj: Campionatul Național de Judo. O parte dintre VIP-urile invitate la Balul Operei se regăsesc și pe lista de invitați a campionatului de Judo – a confirmat Mico. Reamintim că recent, patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a fost numit președinte al Federației Române de Judo. Așadar, Gușă este responsabil pentru Campionatul de Judo, iar Rareș Bogdan pentru Balul Operei, mai scrie sursa citată.

Postul Realitatea TV e un susținător al așa numitului Grup de la Cluj reprezentat printre alții de Vasile Dîncu, care vineri seară a fost invitatul postului lui Cozmin Gușă.

Rareș Bogdan este cunoscut ca un apropiat al șefului SRI.

În ultimele săptămâni, Realitatea Tv l-a susținut pe Sorin Grindeanu afirmând că acesta ar fi în conflict cu Liviu Dragnea.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img