ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ: Sorin Grindeanu, grupul de la Cluj și Realitatea TV

0
111

Premierul SorinGrindeanu va fi prezent sâmbătă la unul dintre evenimentele de fițe ale Clujului: Balul Operei. Amfitrionul evenimentului este Rareș Bogdan, directorul Realitatea TV, cel care l-a criticat în mai multe rânduri pe Liviu Dragnea, în emisiunile sale. La eveniment va participa și primarul Iașiului, Mihai Chirică, unul dintre puținii social-democrați care au ales să-l sfideze în mod fățiș pe Dragnea. Potrivit informațiilor Actualdecluj.ro, Mihai Chirică se va afla în aceeași lojă cu premierul Sorin Grindeanu.

“Da, domnul Grindeanu este invitat special. El dar și alte VIP-uri au primit invitație. Dar încă nu pot să vă spun cine și-a confirmat prezența”, a confirmat Matei Mico, producătorul evenimentului.

Balul Operei e strâns legat de un alt eveniment important care se derulează la Cluj: Campionatul Național de Judo. O parte dintre VIP-urile invitate la Balul Operei se regăsesc și pe lista de invitați a campionatului de Judo – a confirmat Mico. Reamintim că recent, patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a fost numit președinte al Federației Române de Judo. Așadar, Gușă este responsabil pentru Campionatul de Judo, iar Rareș Bogdan pentru Balul Operei, mai scrie sursa citată.

Postul Realitatea TV e un susținător al așa numitului Grup de la Cluj reprezentat printre alții de Vasile Dîncu, care vineri seară a fost invitatul postului lui Cozmin Gușă.

Rareș Bogdan este cunoscut ca un apropiat al șefului SRI.

În ultimele săptămâni, Realitatea Tv l-a susținut pe Sorin Grindeanu afirmând că acesta ar fi în conflict cu Liviu Dragnea.