spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăPoliticaÎntâlnire Băsescu-Boc, la Cluj

Întâlnire Băsescu-Boc, la Cluj

-

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), s-au întâlnit, vineri seară, la un hotel de cinci stele din municipiu, la Cluj fiind programată, sâmbătă, o întâlnire regională a MP, transmite corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

Traian Băsescu a sosit, vineri seară, la Cluj-Napoca şi s-a cazat la un hotel de cinci stele din municipiu, el fiind însoţit de liderul Mişcării Populare (MP) Cluj, deputatul Adrian Gurzău.

Întrebat de jurnalişti, la intrarea în hotel, dacă va avea o întâlnire şi cu Emil Boc, Băsescu a răspuns că nu a fixat o întâlnire.

„Nu l-am sunat să îi spun că vin”, a afirmat el.

După o jumătate de oră, la hotel a venit Emil Boc, el refuzând să facă vreo declaraţie jurnaliştilor.

Emil Boc a fost întâmpinat în holul hotelului de Traian Băsescu şi de membrii MP care îl însoţeau. Boc şi Băsescu s-au pupat, după care s-au aşezat la o masă în holul hotelului.

„Am venit să îl salut pe fostul preşedinte al României şi pe fostul partener din activitatea guvernamentală. Am discutat aspecte din viaţa noastră politică pe care am avut-o în trecut şi, în calitate de primar, i-am urat bun venit în Cluj-Napoca fostului preşedinte al României„, a afirmat Boc.

Întrebat, mai departe, dacă au discutat despre ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică românească, Boc a răspuns negativ.

„Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului român şi, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani”, a subliniat Emil Boc.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img