spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăUncategorizedInstanța a decis suspendarea deciziei CNA de a opri emisia Realitatea PLUS...

Instanța a decis suspendarea deciziei CNA de a opri emisia Realitatea PLUS timp de 10 minute. Anca Alexandrescu: Mă bucur că există tot mai mulți oameni în această țară care înțeleg abuzurile și care iau poziție vizavi de ceea ce se întâmplă. Mă bucur că, alături de Clubul Român de Presă punem bazele celei de-a patra puteri în România, presa adevărată, cea care a fost odată, și pe care politicienii nu si-o mai doresc să fieRealitatea PLUS timp de 10 minute. Anca Alexandrescu:

-

Instanța a decis suspendarea deciziei CNA de a opri emisia Realitatea PLUS timp de 10 minute, în intervalul 19:00-19:10, în emisiunea Ancăi Alexandrescu.

- Reclama -

„Libertatea presei trebuie să învingă!”, a spus jurnalista Anca Alexandrescu, în această seară, cu ochii în lacrimi, emoționată de victoria dreptății.

„Mă bucur că ceea ce facem noi aici are rezultat. Mă bucur că există tot mai mulți oameni în această țară care înțeleg abuzurile și care iau poziție vizavi de ceea ce se întâmplă. Mă bucur că, alături de Clubul Român de Presă punem bazele celei de-a patra puteri în România, presa adevărată, cea care a fost odată, și pe care politicienii nu si-o mai doresc să fie. Este un început bun,” a mai spus Anca Alexandrescu.

„Există judecători corecți, am crezut întotdeauna în justiție și voi crede până la capăt. Chiar dacă au fost excepții, sunt convins că și în justiție cei de bună credință și cei care își iubesc meseria vor putea să-i învingă pe cei care, sub o formă sau alta, au făcut multe lucruri care au distrus țara”, a mai spus jurnalista Anca Alexandrescu.

„Oameni cu care am lucrat, care ma cunosc de o viata, se bucura pentru că libertatea presei trebuie sa învingă, pentru că nu mai trebuie să-i lăsăm să ne închidă gura. Este o victorie importanta astazi, care da mare speranță românilor. Iată că, dacă perseverăm, dacă invocăm legea, avem șanse,” a mai spus realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img