spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriÎNREGISTRĂRI/ Noi dezvăluiri de la Balul Bobocilor cu mimarea sexului oral: Bătaie,...

ÎNREGISTRĂRI/ Noi dezvăluiri de la Balul Bobocilor cu mimarea sexului oral: Bătaie, ţigani şi alcool

-

Odata cu scandalul iscat de mimarea actului sexual oral petrecuta la una dintre probele de la balul bobocilor organizat in clubul Ring, apar si alte informatii: in fata barului, putin inainte de ora 22.00, afara s-ar fi iscat o bataie intre baietii care au participat la concurs si altii veniti din exterior. Peste 20 de tineri si-ar fi impartit pumni si si-ar fi dat in cap cu sticle. Asa povesteste una dintre tinerele prezente la bal. Aceasta spune ca personalul de securitate al clubului a intervenit imediat si a si chemat politia, scrie Ziar de Cluj.

- Reclama -

Tanara aflata la fata locului confirma si ca inauntru au fost servite bauturi alcoolile chiar si minorilor de doar 14 ani.

„La iesirea din bar era ceva bataie, scandal. Erau foarte multi tigani. Se bateau, isi dadeau cu sticle in cap. Erau si politia, jandarmeria, mascati. Cred ca se bateau din cauza acestei probe. Erau, probabil, iubitii fetelor, cei care au venit. Si care erau gelosi din cauza probei cu banana. Nu le-am vazut pe fete. Numai baieti erau acolo” a declarat tanara prezenta in calitate de invitat la bal.

Ascultati inregistrarea martorului:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img