spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăPoliticaINREGISTRĂRI DIN #ECHIPACASTIGATOARE DIN PNL: Cine sunt adevărații șefi?

INREGISTRĂRI DIN #ECHIPACASTIGATOARE DIN PNL: Cine sunt adevărații șefi?

-


Potrivit unei înregistrări a sedinței de joi dimineață, obținute de Rise Project , în care s-a votat planul pentru amânarea votului moțiunii de cenzură, Florin Cîțu, susținut de Emil Boc, le-a spus colegilor doar să voteze și să nu mai discute altceva pentru că „orice informație iese afară”. „Votăm, după discutăm în altă parte strategie si așa mai departe. Fără strategie aici, fără alte detalii”, a spus el.

- Reclama -

Rareș Bogdan: Vreau să dau cuvântul lui Florin Roman și Daniel Fenechiu să explice pe scurt situația…

- Advertisement -

Emil Boc: Fraților, avem treabă, hai să votăm ce am stabilit aseară. Rareș, las-o dracului de treabă, stăm acum în povesti de filosofii. Avem textul moțiunii, mandat, votăm și plecăm la treabă. Las-o dracului. Are prim-ministru treabă, stăm în filosofii sterile. N-am stat o oră să stabilim aseară ca să stabilim calendarul.

Florin Cîțu: Dl Boc are dreptate, doar vot și după aceea să ieșim, nu mai vorbiți altceva în aceste întâlniri, doar decât ce avem pe ordinea de zi. Știți foarte bine că orice informatie iese afară, votăm, după discutăm noi în altă parte strategie si așa mai departe. Fără strategie aici, fără alte detalii. Vot pe ce am discutat ieri după care terminăm ședința și mergem mai departe.

- Advertisement -

Rareș Bogdan supune la vot flexibilizarea mandatului mandatului pentru cei doi vicepreședinți și liderii de grupuri parlamentare.
about:blank
Gigel Știrbu : Rareș am o rugăminte…
Emil Boc: În timpul votului nu se intervine, votăm și după.
Rareș Bogdan: Vă urez succes, să fiți cât mai secretoși!
Gigel Stirbu: Am o rugăminte. Când se iau decizii anuntați-ne și pe noi nu ne puneți în faptului împlinit dimineața la 9. Pe cei care nu suntem pe grupurile alea de interes. Nu suntem doar masă de manevră. Anunțați-ne si pe noi când luati o decizie, consultați-ne si pe noi.

Gheorghe Flutur: Robert, trece-i pe toți în grupul de comunicare, au loc toți, au dreptate…
Robert Sighiartău: Da, da

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img