spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăPoliticaÎNREGISTRĂRI DIN ECHIPA BARNA: Pe ăla o să-l sun eu mâine să-i...

ÎNREGISTRĂRI DIN ECHIPA BARNA: Pe ăla o să-l sun eu mâine să-i zic – ce faci, Gigele?

-

Dan Barna recunoaște într-o ședință a echipei sale că au ieșit „un pic ciufuliți” din prima confruntare cu Dacian Cioloș, dar spune că diferența este foarte mică și este nevoie de „trei mii, trei mii jumate de voturi curate”. 
„E prima bătălie care nu ne iese din prima, deci înseamnă că e caft pe bune nu se dă nimeni bătut, dacă tragem de fiecare coleg o să ne iasă”, comentează Dan Barna, potrivit unor înregistrări obținute de HotNews.ro și Rise Project. 

- Reclama -

Strategia de campanie pentru turul doi este coordonată de fostul ministru Cristian Ghinea. 

„Focus pe adresele de e-mail și focus pe scos oamenii la vot”, spune Ghinea, din discuție reieșind că au fost mai multe probleme cu e-mailurile, iar unii membri nu au primit linkul pentru vot. 

„Deci corecturile de adrese faceți-le de astăzi, toate pe care le verificați și vă uitați cu aia care au zis că n-au primit, uitați-vă poate e un spațiu în plus sau un c… care nu se vede. Corectura se face în hub spot pentru că încărcarea registrului se va lua cu adresele din hub spot”, spune Dan Barna. A doua direcție de acțiune este „un call center cu vedete”.
„O să facem un call center cu vedete, eu, Dan, Drulă, candidați la BN din lista noastră să sune șefi de filiale locale. Deci, acolo unde aveți cazuri de șef de filiale. Mi-a zis, de pildă, cineva de la Vaslui că un om pe care l-am sprijinit eu la locale acum avea o supărare că nu știu ce, nu a primit ceva, și el cu toată filiala au votat cu Darău. Pe ăla o să-l sun eu mâine să-i zic – ce faci, Gigele? Da? Deci cazuri de genul ăsta de oameni supărați sau care au fost reticenți să mobilizeze în primul tur, dați-ne numele lor, cu o scurtă descriere ce-i cu el și sunăm de la Dan, la nivelul ăsta de oameni cunoscuți să-i activăm”, spune Cristian Ghinea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...