spot_img
21.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăDezvaluiriÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ CU ALINA BICA despre moartea unui ofițer SRI: Codruța...

ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ CU ALINA BICA despre moartea unui ofițer SRI: Codruța…

-

Fostul șef al DIICOT, Alina Bica, a făcut dezvăluiri explozive miercuri seară într-un interviu acordat lui Silviu Mănăstire la B1 TV. La un moment dat Bica s-a referit la cazul ofițerului SRI, Sorin Crivăț, decedat în condiții suspecte în închisoare.

- Reclama -

imagesCITIȚI ȘI DEZVĂLUIRILE ALINEI BICA LA B1:#SRIgate/Alina Bica, noi DEZVĂLURI EXPLOZIVE despre Florian Coldea și Kovesi

- Advertisement -

Donnule Mănăstire, mergeți și luați mărturia mea din instanță, a spus Bica.

CITIȚI ȘI:Băsescu CONFIRMĂ dezvăluirile Alinei Bica despre SRI: Merg martor

- Advertisement -

O parte din mărturia Alinei Bica din ianuarie 2015 în fața judecătorului Înaltei Curți a fost prezentată de Lumea Justiției într-o înregistrare audio acum câteva luni.

Bica a sugerat că Sorin Crivăț ar fi fost ucis.

bica7Declarația a fost făcută in fata judecatorului Horia Valentin Selaru, in sedinta din 30 ianuarie 2015. Judecator cu care fosta sefa DIICOT a avut la finalul declaratiei un scurt dialog despre cazul ofiterului SRI Sorin Crivat, decedat in conditii suspecte in Penitenciarul Codlea, in anul 2007. Un caz care nici astazi nu a fost elucidat, in conditiile in care familia fostului ofiter SRI a acuzat ca Sorin Crivat, mort oficial in urma unui stop cardio-respirator, ar fi fost de fapt otravit. La momentul decesului, Sorin Crivat se afla in arest intr-un dosar in care era acuzat de trafic de influenta, iar in dosarul sau a lucrat inclusiv procurorul Horia Valentin Selaru, ajuns intre timp judecator la Inalta Curte.

Alina Bica: Urmare a celor declarate astazi in fata dumneavoastra, sper sa nu am soarta detinutului de la Penitenciarul Codlea, care a avut tupeul sa vorbeasca de Serviciul Roman de Informatii si acel dosar l-ati inchis dumneavoastra.

Judecatorul Horia Valentin Selaru: Sunteti putin in eroare.

Alina Bica: Nu sunt.

Judecatorul Horia Valentin Selaru: Ba da. Cercetarea detinutului Crivat nu am cercetat-o eu. Eu am facut propunerea de arestare.

Alina Bica: Da, asa este.

Judecatorul Horia Valentin Selaru: Solutia a fost data de un procuror de la Parchetul Curtii de Apel… (neinteligibil).

Alina Bica: Stiu de cine a fost data.

Judecatorul Horia Valentin Selaru: Codruta… (neinteligibil)

Alina Bica: O stiu si pe doamna. Si stiu si mai multe”.

DECLARAȚIA ALINEI BICA ÎN FAȚA INSTANȚEI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img