AcasăSpecialInpolitcs: Ce ascunde Cristina Guseth?

Inpolitcs: Ce ascunde Cristina Guseth?

-

La fel ca în alte cîteva cazuri celebre din ultimii ani (Ioana Petrescu șamd), avem un prezumtiv ministru, Cristina Guseth, din al cărei CV oficial lipsesc în mod misterios niște ani importanți. Mai precis, din toate biografiile vehiculate în aceste zile aflăm că noul ministru al Justiției a absolvit în 1983 facultatea de Electronică, fiind singurul ministru femeie (cinci, cu totul) din istoria acestui portofoliu care nu are studii de Drept. Pînă și legendara Maria Bobu le avea. După revoluție, Guseth, a ajuns specialistă în comunicare. Nu se spune, însă, ce a făcut Guseth în cei șapte ani și mai bine de după absolvirea facultății, în condițiile în care era obligată de lege să aibă un loc de muncă, afirmă Bogdan Tiberiu Iacob pe inpolitcs.ro.

Prima întrebare ar fi de ce ascunde Guseth activitatea din perioada respectivă?
Și a doua: o fi adevărată informația că distinsul său tată a fost un stîlp al Comerțului Exterior, înainte de Revoluție?, mai scrie Inpolitcs.ro.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...