spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăSocialInimioare de la Carmen Iohannis pentru fotografiile preşedintelui făcute la Mihail Kogălniceanu

Inimioare de la Carmen Iohannis pentru fotografiile preşedintelui făcute la Mihail Kogălniceanu

-

Fotografiile de la baza Mihail Kogălniceanu, postate joi de preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook, au fost intens comentate, unul dintre cei care au ţinut să-l felicite fiind chiar soţia sa, Carmen, care i-a trimis un emoticon cu inimioare.

- Reclama -

„La baza Mihail Kogălniceanu, unde m-am întâlnit cu militari români şi ai forţelor aliate, aflaţi pe teritoriul ţării noastre”, a scris Klaus Iohannis, postând şi şapte fotografii relizate la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.

În mai puţin de o oră, postarea avea aproape 10.000 de aprecieri, iar peste 300 de persoane au distribuit fotografiile.

Una dintre cele peste 200 de persoane care au comentat postarea preşedintelui Iohannis a fost chiar soţia sa, Carmen, care a trimis un emoticon cu inimioare în loc de ochi. Postarea soţiei şefului statului a primit, la rândul său, peste 50 de aprecieri.

Carmen Iohannis a şi primit răspuns din partea altor două doamne: „Elegant, cu pieptul înainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitări!!!” şi „Vă înţeleg perfect!”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...