spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiri„Îngerul copiilor” a fost reținut/ Reacții: Cineva vrea să pună mâna pe...

„Îngerul copiilor” a fost reținut/ Reacții: Cineva vrea să pună mâna pe Spitalul Marie Curie

-

Şeful secţiei de ortopedie a Spitatului Marie Curie, Gheorghe Burnei, a fost reţinut de procurorii de la Parchetul Capitalei pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, transmite Mediafax.

- Reclama -

Burnei a fost supranumit „Îngerul copiilor”,

„Niciodată nu am luat bani pentru operaţii”, a declarat Gheorghe Burnei când a ajuns la Spitalul Marie Curie pentru a participa la percheziţii, refuzând să facă alte precizări.

Procurorii de la Parchetul Capitalei anunţă că dosarul lui Gheorghe Burnei vizează comiterea a 17 fapte de corupţie, în perioada octombrie – noiembrie 2016, primul denunţ fiind făcut a data de 28 septembrie.

Sa spun ca imi e sila ar fi putin. Sa spun ca imi e scarba ar fi de asemena prea putin. Pur si simplu nu pot sa cred si sa concep isteria care a inceput impotriva profesorului Burnei. Un OM pe care am avut ocazia sa-l cunosc acum multi, multi ani. Mai mult, pe vremea cand alaturi de Simona Ionescu lucram la campania Din Inima pentru copii am trimis o multime de copii bolnavi care, culmea au plecat bine, pe picioare dupa tratamentului profesorului. Iar despre mama fetei nu pot sa spun decat ca si eu sunt mama, tocmai de aceea NU pricep cum poti duce copilul ani la rand la acelasi medic, daca esti constienta ca acel medic ii face rau. Poate ca acea femeie ar trebuie sa se intrebe cat de mama a fost si este pentru fata ei. Zic si eu..., a comentat pe facebook jurnalista Anca Ardeleanu.

In cazul profesorului Burnei lucrurile sunt mai complicate decat cele alese ca sa starneasca emotia. Nicio mama nu duce la acelasi medic copilul daca vede ca e din ce in ce mai rau. E vorba de 17-18 ani si 11 operatii!!! La mijloc cred ca e altceva. Se vrea sa se puna mana pe spitalul Marie Curie, iar Burnei era un medic vocal. Punct, a comentat redactorul șef al EVZ, Simona Ionescu, pe facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...