spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriINFORMAȚIA BOMBĂ ÎN CAZUL ȘEFULUI #HEXIPHARMA: NU s-a găsit sânge

INFORMAȚIA BOMBĂ ÎN CAZUL ȘEFULUI #HEXIPHARMA: NU s-a găsit sânge

-

Cazul morții patronului #HexiPharma pune numeroase întrebări. Informația bombă din caz indică că în mașina avariată, pe scaunul șoferului, nu ar fi fost găsită nici o urmă de sânge. Mai mulți jurnaliști care au ajuns la fața locului au confirmat această informație din surse judiciare.

Presusupul Condrea ar fi murit după numeroase leziuni interne și de aceea această informație ESTE CHEIA CAZULUI.

De aici pot fi alimentate speculațiile privind teoria conspirației, care spun fie că nu ar fi fost el, fie că persoana prezentată drept Condrea ar fi fost decedată înainte de impactul care a distrus autoturismul Hexi Pharma.

De asemenea până în prezent nu există nici o confimare privind existența unui bilet de adio din partea presupusului sinucigaș pentru a confirma varianta preferată oficial.

Mașina, un Opel, pe care presupusul Dan Condrea o conducea a fost distrusă după un impact foarte puternic. Mai mult șoferul mașinii nu ar fi frânat.

Asta indică imaginile de la fața locului cu mașina distrusă aproape total.

Presupusul Dan Condrea nu a putut fi identificat direct, ci doar după hainele purtate. Și aici apar multe semne de întrebare deoarece nu se știe de cine ar fi fost identificat: fosta sau actuala soție, informațiile indicând că fosta soție.

Condrea mergea să-și ia fiica de la fosta soție de aceea pare ciudată varianta sinuciderii.

CITIȚI ȘI:Fosta soție a șefului #HexiPharma: Dacă e SINUCIDERE, l-au ÎMPINS să facă asta!

Surse din anchetă spun însă că sânge nu ar fi fost găsit pe scaunul șoferului, o informație care dacă se confirmă OFICIAL pune un mare semn de întrebare privind presupusul accident.

Opelul condus de presupusul Dan Condrea ar fi avut un accident mortal, pe un drum drept în județul Ilfov. Mașina ar fi lovit un copac, iar mai apoi ar fi ajuns compet distrusă pe câmpul din apropiere.

O altă întrebare privește persoana care l-ar fi recunoscut pe Condrea după hainele purtate.

CITIȚI ȘI:Misterioasa femeie care l-ar fi recunoscut MORT pe patronul #HexiPharma

Autopsia va cuprinde și elementele care țin de identificarea trupului. Sunt o soluție amprentele digitale, cea mai rapidă metodă, dacă Dan Condrea a fost amprentat vreodată oficial, dar se practică și compararea amprentelor trupului neidentificat cu unele ”culese” de acasă, de la birou sau din alte locuri de unde pot fi ridicate.Metoda identificării prin ADN e mai de durată și implică și ea colectarea de probe pentru comparație. Când vom afla al cui e trupul – oficial, nu doar prin identificare vizuală sub emoția imaginilor de la locul impactului – cauza morții și starea de sănătate la momentul accidentului și starea tehnică a mașinii vom avea o imagine mai clară, scrie în Evenimentul Zilei jurnalistul de investigație Alecu Racoviceanu.

CITIȚI ȘI:SRI, DNA, IOHANNIS-TOATĂ LUMEA E MULȚUMITĂ: MOARTEA ȘEFULUI #HEXIPHARMA a închis DEFINITIV dosarul/ NU se va afla CINE ERA ÎN SPATELE AFACERII

 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...