INCREDIBIL. O coloană de mașini a Corpului Diplomatic a circulat prin Parcul IOR, gestionat de Robert Negoiță (PSD) – VIDEO

0
412

Oamenii care se aflau ieri în parcul IOR trebuiau să fie foarte atenți pentru a nu fi loviți de o coloană formată din 12 automobile, care își vedea de drum printre aleile parcului din Sectorul 3.

În imaginile care ne-au fost transmise de un cititor al ReporterVirtual.ro se poate observa că prima mașină din coloană are fixat pe aripa din dreapta un steag al Portugaliei. Două dintre automobile au un girofar albastru, specific celor care însoțesc coloanele oficiale cu demnitari, iar alt automobil are număr de corp diplomatic (CD).

Imaginile au fost surprinse joi, când președintele portughez, Aníbal Cavaco Silva, s-a aflat într-o vizită oficială în România. Acesta a avut întruniri oficiale cu președintele Klaus Iohannis, cu vicepremierul Gabriel Oprea, dar și cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, notează PaginadePolitica.ro.

Primăria a postat ieri un comunicat de presă în care suntem anunțați că Negoiță a vizitat șantierul unui mall cu președintele Portugaliei.

„Primarul Robert Sorin Negoiţă s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa Domnul Aníbal Cavaco Silva, Președintele Republicii Portugheze. Împreună au vizitat șantierul Centrului Comercial Park Lake Plaza, situat în sectorul 3 și aflat în stadiu de finalizare. Proiectul reprezintă o investiţie privată în valoare de 180 de milioane de euro şi se va deschide în 2016″, se arată în comunicatul oficial.

Potrivit unui martor ocular, cele două insule din parcul IOR au fost închise joi pentru un eveniment, fiind instalat un cort imens pe una dintre ele. Pe aleei erau staționate mașini.

Presupunem că și acestă coloană de mașini traversa parcul pentru a ajunge la acel eveniment.

Am încercat să clarificăm această situația cu purtătorul de cuvânt al Primărie Sector 3, dar nu a răspuns nimeni la telefon la ora publicării acestei știri. Am încercat să contactăm fără succes și Ambasada Portugaliei la București pentru a clarifica prezența unei mașini cu steagul portughez în coloană.