spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăMehedințiÎncep lucrările de extindere la Ambulatoriul de la Spitalul de Urgență Drobeta...

Încep lucrările de extindere la Ambulatoriul de la Spitalul de Urgență Drobeta Turnu Severin

-

ÎN CÂTEVA ZILE VOR ÎNCEPE LUCRĂRILE DE EXTINDERE A AMBULATORIULUI DIN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERINAm avut o întâlnire de lucru cu reprezentantul firmelor asociate în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin” pentru a discuta ultimele detalii legate de demararea acestei investiții, anunță președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

PLANUL LUI ALADIN GEORGESCU:

În acest moment echipele de muncitori au organizat șantierul, au curățat zona unde urmează să se construiască noul corp de clădire, iar în câteva zile lucrările vor începe în forță. Proiectul care se realizează pe fonduri europene presupune modernizarea #Ambulatoriului actual, construirea unui nou corp de clădire în vecinătatea acestuia compus din parter și etaj (aproximativ 780 mp), realizarea de alei, trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice. Totodată se vor înființa mai multe cabinete medicale și săli de tratament. Valoarea totală a investiției este de 12.055.298,60 lei din care #Consiliul_Județean va acoperi cheltuielile neeligibile în valoare de 1.600.000 lei. Am convingerea că lucrările vor decurge normal, iar anul viitor vom recepționa noua clădire, astfel încât să asigurăm un confort sporit atât pentru #pacienți, cât și pentru #medicii care își desfășoară activitatea în Ambulatoriu, mai susține Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...