spot_img
30.4 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAnalizeÎncă un deces în rețeaua mondială de sex Epstein în care e...

Încă un deces în rețeaua mondială de sex Epstein în care e împlicat și Prințul Andrew

-

Creatorul francez de modă, Jean-Luc Brunel, suspectat că face parte din grupul sexual mondial al defunctului miliardar american Jeffrey Epstein, a fost găsit mort în celula sa din închisoarea La Santé din Paris, la primele ore ale zilei de sâmbătă. Parchetul din Paris a confirmat decesul lui AFP și a declarat că a fost deschisă o anchetă în acest incident.

- Reclama -

Brunel, care se află în arest preventiv de la sfârșitul anului 2020, s-ar fi sinucis spânzurându-se în celula sa, a informat postul francez BFM TV.

Creatorul de modă a fost arestat pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris în decembrie 2020, când dorea să plece la Dakar, Senegal „în vacanță”. La două zile după arestarea sa, el a fost acuzat de „violul unui minor de 15 ani” și „hărțuire sexuală”.

Acuzatoarea Prințului Andrew, Virginia Giuffre, l-a acuzat pe Brunel că a abuzat-o și ea.

Brunel a negat vehement acuzațiile, la fel cum a făcut prințul Andrew. Prințul britanic și Giuffre au convenit în cele din urmă la o înțelegere extrajudiciară prin care prințul Andrew îi va plăti femeii mai mult de 12 milioane de lire sterline (16,3 milioane de dolari), folosind bani de la regina Angliei, mama sa.

Brunel ar fi fost, de asemenea, suspectat că și-a folosit afacerea de modeling și contactele din industria modei pentru a oferi victime lui Epstein. Potrivit Daily Mail, el ar fi transportat cu avionul trei surori de la Paris în SUA drept „cadou” de ziua de naștere pentru miliardarul american. Brunel negase toate acuzațiile.

De asemenea, Epstein însuși a fost găsit mort în celula sa în august 2019, în timp ce își aștepta propriul proces pentru numeroase acuzații de trafic sexual de copii. Moartea lui a fost apoi declarată sinucidere.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...